Палац Спорту – будівництво триває

584

У Хмельницькому відновилося будівництво Палацу Спорту, що на Вулиці Прибузькій, 5/1a. Об’єкт почали зводити у 2019 році. Загальна вартість споруди становить майже 283 мільйони гривень. На якому етапі будівництво зараз та коли Палац Спорту здадуть в експлуатацію?

У січні 2019 року у Хмельницькому розпочалося будівництво Палацу спорту. Кошти виділялися як із бюджету держави, так і з міського. У 2020 році будівництво Палацу здійснювалося лише за рахунок коштів міськради, так як фінансування з боку держави призупинилося.

Зараз будівництво триває. На об’єкті вже виконано більшу частину будівельних робіт. Наразі триває монтаж електропостачання, вентиляції та водопостачання. Надалі планується встановлення систем пожежогасіння, сигналізацї, акустики та звуку.

У планах влади Палац спорту виконуватиме роль не тільки міську, а й загальнодержавну. Тут будуть відбуватися всеукраїнські змагання з різних видів спорту.

У Палаці спорту планується проводити не тільки спортивні, а й культурні заходи. Окрім тренерських приміщень будуть медичні кабінети та навіть кафетерії.

Для завершення будівництва потрібне державне фінансування на суму близько 150 мільйонів гривень. Якщо держава виділить потрібні кошти, то повністю добудувати Палац можна буде до кінця 2021 року.

 

 

" " " "