Палац спорту у Хмельницькому: зупинити не можна будувати

Міський голова знає, де тут варто ставити кому

7942

Попри всі бюджетні гойдалки і ями, у Хмельницькому продовжується будівництво Палацу спорту. І схоже, що міська влада не має наміру перетворювати цей Палац на довгобуд.

“Наш найбільший, допоки, об’єкт!
Палац Спорту. Будуємо попри все! Як мудрі говорили: “Комусь гавкати, а каравану йти”, Робота кипить на повну, темпи будівництва, насправді, досить пристойні. Роботи відновилися в перші дні 2020 року”, – не без задоволення повідомляє у своєму Facebook мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Міська влада, скільки було заплановано стільки й виділяє грошей на будівництво. Завдяки наявному фінансуванню  в адміністартивно-господарській будівлі вже змонтували вентиляцію. Всі наймасштабніші будівельні роботи там завершені. Зараз монтують систему електроживлення.

“Тут, окрім адміністративних, медичних, розважальних, господарських приміщень, роздягалень, тренажерних залів є 4 зали площею 290 кв м”, – ділиться інформацією мер.

Уже також споруджено дах над спортивною ареною і завершують будівництво глядацьких трибун на 2700 місць. Крім того, будуть ще й  місця для глядачів на балконі. Отже сумарно, можна буде розмістити до 3100 глядачів.

Зараз завершують спорудження підтрибунних приміщень, роздягалень та, звичайно, аварійних виходів. Крім того, збудована трансформаторна підстанція, яка живитиме усе це розгалужене господарство.

“Наразі це те місце, де в мене душа радіє. Сподіваємося на розуміння від держави і співфінансування об‘єкту в 2020 році!”, – завершує Олександр Симчишин свій коментар до знімків, які він опублікував.

" " " "