Парламентські перегони на низькому старті – хто вже посміхається з хмельницьких біг-бордів?

1045

Закликають до відповідальності, сиплять банальностями і порівнюють себе із видатними українцями. Юлія Астафурова прогулялася обласним центром і з’ясувала, що і місцевий, і столичний політикум почав  активізуватися на вуличних рекламних площах. Облич на банерах не так багато, здебільшого партійні гасла.

Найбільше рекламних вуличних площ в «Уряду Гройсмана». Портретів немає, тільки пафосні гасла. «Україна це не просто місце на карті. Країна, за яку ми відповідаємо! » промовисто  йдеться на банері поблизу військового кладовища.

Подібні урядові меседжі заполонили ледь не усю Західно-окружну дорогу.

Червоною лінією пройшлися вздовж мікрорайону Озерна. Аж до середмістя Хмельницького.

Самотньо на узбіччі тієї ж таки Західно-окружної – єдиний бігборд із бренд-луками вже екс-президента застерігає про можливість втрати країни.Чи то з президентських перегонів зняти забули, чи то полінувалися гасло нове придумати?

Місцеві діячі не поступаються урядовцям. Один з них – депутат Хмельницької міської ради від фракції «За конкретні справи». Його « політичний креатив» зазіхнув ледь не на святе.

Не відстає від колег ще один місцевий політик, тільки вже обласного ґатунку – депутат обласної ради від Аграрної партії  Сергій Зозуля. Щоправда, із геніями українського народу себе не порівнює, тай пафосними гаслами не сипить. Його зброя – то банальність. На виїзді з Хмельницького у напрямку Тернополя розповідає, що діти – це майбутнє України.

А на Західно-окружній ще досі вітає люд із Днем перемоги.

Цікаво, що телефоном депутат категорично заявив,  піар  –  не його методи!

Огляд біг-бордів Хмельницького виявив ймовірну першу трійцю охочих поборотися за крісло народного депутата. Щодо головного урядовця, то секрету він із того вже давно не робить. А от місцеві діячі, такі, як Іван Франко і Сергій Зозуля, про парламентські амбіції поки що публічно не заявляли.  Водночас, з огляду на медійну практику передвиборчих кампаній,  активність на банерах – заявка на участь.  Утім, традиційно, після офіційної реєстрації кандидатів, яка триватиме до 21 червня, усміхнених облич і пафосних гасел  у місті побільшає. Пустих рекламних площ у Хмельницькому хоч греблею гати.

" " " "