ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО У КНИЖКІВЦЯХ: Б’ЄМО ОКУПАНТІВ НЕ ЛИШЕ ЗБРОЄЮ , А Й ПІСНЕЮ

250

Народні пісні, виставка робіт умільців та звісно ж, віра у швидку перемогу. У мікрорайоні Книжківці народні артисти влаштували патріотичне дійство. Усе – задля підтримки бойового духу хлопців, що воюють та захищають нашу територію від ворога.

Діти показали патріотичні номери. У кожному танці – любов до рідної землі. Саме цим ми і сильніші від ворога. Вміємо цінувати свою свободу, батьківську землю та найкращі у світі краєвиди. А слова гімну звучать пророче  «Згинуть наші воріженьки»

Саме тому наші безстрашні хлопці без вагань ідуть в бій з ворогом.

Щиру українську душу, що не мислить себе без співу, продемонстрували учасники гурту «Книжківчанка». Колектив вже понад 10 років активно займається творчістю. У час війни у співаків своя місія – підіймати бойовий дух воїнів та піснями-молитвами захищати своїх рідних, які воюють, від ворожих куль.

Кожен глядач концерту міг зробити пожертву у спеціальні скриньки. А найменші жителі мікрорайону влаштували ще й благодійну ярмарку – продавали кондитерські вироби власного виробництва. На виручені кошти з допомогою дорослих плануюють закупити одяг для поранених, що лікуються в обласному госпіталі.

З перших днів війни у Хмельницькому почали формуватись добровольчі батальйони. Люди різних професій та характерів згуртувались однією метою – берегти рідний дім від ворога. Інині ці чоловіки працюють в тилу та допомагають побратимам з передової.

Ось так творчо та піднесено у мікрорайоні Книжківці допомагають наближати день перемоги. Адже усі, від старого до малого розуміють, – лише гуртом можна перемогти ворога, що зазіхнув на нашу святу землю.

" " " "