Патрульна поліція Хмельницького звітує

1745

Дорожня поліція, набір до лав правоохоронців та співпраця з громадськістю. Патрульна поліція Хмельницького звітує про результати роботи від початку року і до сьогодні. Окрім того, тутешні копи розповіли про плани на найближче півріччя. Більше – далі у сюжеті.

Дорожня поліція, набір до лав правоохоронців та співпраця з громадськістю. Патрульна поліція Хмельницького звітує про результати роботи від початку року і до сьогодні.

Кількість ДТП порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла, не приховують патрульні, втім, загиблих менше. При цьому, левова частка пригод трапляється, коли водій вживав. Ні штрафи, ні вилучення прав кермувальників на підпитку не лякають.

Не оминули патрульні і тему набору. Щоправда, актуальна вона не день-другий та, навіть, не місяць. Цього разу майбутніх копів відбирають значно довше.

Говорили і про сучасну молодь, а точніше про негаразди, що виникають. Перше – це цькування у соцмережах, так званий кібербулінг. Щоправда, проблематичний не лише інтернет – неприємних ситуацій вистачає і у реальності. Друга відмітка у списку патрульних – дахи багатоповерхівок.

Щоправда, це не усі плани патрульних. Незабаром у Хмельницькому зявиться сусідська варта – по суті, спільне патрулювання громади та копів.

Пілотний проект стартує у мікрорайоні Ракове та, сподіваються патрульні, буде успішним. Тоді сусідська варта пошириться на все місто.

" " " "