Патрульна поліція Хмельницького звітує

1577

П’яні на дорозі, хулігани у дворах та крадії у квартирах. Патрульна поліція Хмельницького прозвітувала за три квартали роботи поточного року. Доповідь тутешні поліціянти поділили на дві частини: нехтування правилами дорожнього руху та порушення у сфері громадської безпеки. Окрім того, місцеві копи розповіли про «гріхи» водіїв на трасі Стрий-Знам’янка та похизувалися новоствореним відділом.

П’яні на дорозі, хулігани у дворах та крадії у квартирах. Нещодавно про ці та інші правопорушення розповіла патрульна поліція Хмельницького. Так тутешні копи підбили підсумки роботи за три квартали поточного року.

При цьому, кажуть патрульні є і позитивна динаміка. До прикладу, значно зменшилася кількість основних правопорушень на дорозі.

А ось ременем безпеки хмельничани як не пристібалися – так і не стали. Тут, кажуть патрульні, похизуватися нічим.

Далі – про п’яних на дорозі. Ні штрафи, ні вилучення прав, і найважливіше – небезпека для свого життя та інших, як виявляється, не заважають хильнути і сісти за кермо.

Та і тут не без ложки дьогтю. Поряд з тим, що одні стають свідомими – інші її ж втрачають. Це про тих, котрі не гребують кермувати на підпитку вдруге, а то й втретє.

Говорили і про сезонні порушення. Рибний час для таких – це, звісно, літня пора.

Якщо перше, про що говорили патрульні, – це нехтування правилами дорожнього руху, то друге – порушення у сфері громадської безпеки. Тут, кажуть поліціянти, є «плюси».

Окрім того, місцеві копи розповіли про «гріхи» водіїв на трасі Стрий-Знам’янка та похизувалися новоствореним відділом безпеки дорожнього руху. Нагадаємо, при Управлінні патрульної поліції такий з’явився 17-го вересня. І, власне, відтоді хмельницькі поліціянти обслуговують вулично-шляхову мережу не лише міста, а й області.

 

" " " "