Патрульні у рейдах: «Світлофор та стоп-лінія»

868

За світлофор – 425 гривень, за стоп-лінію – 255. Стільки доведеться сплатити кожному водію, хто гребує заборонними сигналами світлофора та дорожньою розміткою. Таких у Хмельницькому немало-небагато – понад півтори тисячі. Саме стільки постанов з початку року склали патрульні поліцейські. А у рамках тижня безпеки дорожнього руху ще раз вирішили нагадати тутешнім кермувальникам про обов’язковість дотримання ПДР.

І таких водіїв, котрі не бачать стоп-лінії, у Хмельницькому немало-небагато – понад півсотні. Принаймні стільки постанов з початку року склали місцеві патрульні поліцейські.

А ось заборонними, червоним та жовтим, сигналами світлофора гребують набагато більше кермувальників. Так, з початку року на таких водіїв патрульні міста склали понад півтори тисячі адмінматеріалів.

Аби вкотре нагадати водіям про обов’язковість дотримання правил дорожнього руху, патрульні здійснили профілактичний рейд на Кам’янецькій. Замість штрафу порушники отримали усне зауваження, а коли б довелося заплатити, то гаманець кожного схуд би за світлофор на 425 гривень, за стоп-лінію на 255.

 

" " " "