Передсвяткова інспекція. Голова обласної ради відвідала кілька дитячих будинків, які перебувають у комунальній власності

464

Передсвяткова інспекція. Голова обласної ради відвідала кілька дитячих будинків, які перебувають у комунальній власності. Робочу поїздку поєднала із приємністю – малечі привезла подарунки від благодійного фонду. Дітвора ж не залишилася у боргу – всюди гостей зустрічали піснями та віршами.

Напередодні найочікуванішого свята, Дня святого Миколая, дітвора у мріях та сподіваннях очікує подарунків. Цього року через пандемію ранки та святкові концерти у дошкільних навчальних закладах та у школах проводять без батьків.

Так дітвора дитячого садочку у Наркевичах зустрічає одне із перших новорічних свят – День святого Миколая. Зараз у цьому навчальному закладі навчається 74 дитини. ДНЗ розділений на чотири групи. Загалом заклад маже прийняти до сотні місцевої малечі.

Завітав на свято Миколай та помічники чудотворця. Серед них – голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Разом із представниками благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч» керівниця краю подарувала діткам солодощі та канцелярські набори. А закладу – необхідну для роботи оргтехніку.

Реформа децентралізації позитивно вплинула нароботу дитсадка. Зокрема, за кошт громади тут зробили якісний ремонт.

А це вже дитячий будинок у місті Хмельницькому. Тут виховуються та навчаються майже дев’яносто дітей. Директорка закладу запевняє, наразі українці частіше почали всиновлювати малечу.

Подарунки від благодійного фонду «Ми Поруч»  отримали всі вихованці дитячого будинку. Підсумовуючи поїздку, голова Хмельницької обласної ради запевнила – вже з Нового року такі заклади відвідає знову, уже із більш робочим візитом.

" " " "