Переможці Кубку міського голови – відомі

873

Фінал, якого не було. У Хмельницькому визначили перемоців Кубку міського голови з баскетболу. У вирішальному поєдинку мали б зійтися дві найсильніших команди обласного центру – “Новатор” та “Хмельницька політехніка”. В останню мить новаторівці від матчу за чемпіонство відмовилися. Без боротьби володаркою Кубку стала “Хмельницька політехніка”. Чому не захотів грати один з фіналістів та як технічну перемогу сприйняв інший?

Зал – пустий, без глядачів і підтримки, втім – нарешті баскетбол. До матчу готуються “Хмельницька політехніка” про “Новатор”. Ці дві, без перебільшення, найсильніших команди обласного центру мають зіграти фінальний матч у Кубку міського голови. Поєдинок обіцяє бути яскравим, втім в останню мить новаторівці від боротьби відмовляються.

Новаторівці здалися без боротьби.  У фіналі, якого фактично не було, володаркою Кубку стала “Хмельницька політехніка”. У “Новатора” – технічна поразка.

У “Хмельницької політехніки” – своя правда. Кажуть, “Новатор” добре розумів – шансів на перемогу немає, тому й здався, навіть не спобувавши зіграти.

Рішенням суперника “Хмельницька політехніка”, мяко кажучи, розчарована. Команда розраховувала на гідний бій, втім отримала білий прапор.

Щоправда, це тільки про матч, якого так і не зіграли. Результатом гравці “Хмельницької політехніки” задоволені. Мовляв, навіть без боротьби, перемогу у Кубку міського голови заслужили.

Як би там не було, офіційно фінал відбувся. У вирішальному поєдинку перемогу отримала “Хмельницька політехніка”. Звання чемпіонів команда триматиме до наступного Кубку міського голови. І, якщо ці дві команди заявляться на турнір, можливо, знову зустрінуться у фіналі і насправді визначать між собою кращого.

" " " "