Переможці першої міської спартакіади з регбі – відомі!

1262

Познайомся з регбі. Саме під таким гаслом пройшла перша у Хмельницькому спартакіада з безконтактного регбі серед школярів. Хоча змагання цього року тільки стартували, та вже зібрали чимало учасників. Практично кожна друга школа міста, а це півтора десятка дитячих команд, претендувала на звання перших чемпіонів.

НВК №10, шоста школа, сімнадцятий ліцей та ще три команди. Це – найсильніші дитячі збірні, що дійшли аж до самісінького фіналу. На початку турніру учасників було значно більше – аж півтора десятка. До слова, у склад шкільних команд входили як хлопчики, так і дівчатка.

Познайомся з регбі. Саме під таким гаслом пройшла перша у Хмельницькому спартакіада з безконтактного регбі серед школярів. До цього регбійні турніри у місті проходили, втім цьогоріч вперше в історії регбі включили до міської спартакіади.

Шлях до великого, переконані у федерації, починається з малого. Тож на шкільних  турнірах дітей не просто знайомлять з регбі, а й шукають спочатку – підсилення, а потім – заміну професійній команді.

Тож для Хмельницького, і для місцевого регбі зокрема, перша міська спартакіада стала насправді знаковою подією. Хоча змагання цього року тільки стартували, та вже зібрали чимало учасників. Практично кожна друга школа міста, а це півтора десятка дитячих команд, претендувала на звання перших чемпіонів. А найкращими стали регбісти НВК №10.

Окрім загальної перемоги, в команді НВК №10 відзнаки отримали і окремі гравці. Так, Костя Козак став одним з кращих нападників.

Цьогоріч – тільки початок, запевняють в обласній федерації регбі. Наступного року спартакіаду проводитимуть знову, щоправда, переконують професійні регбісти, серед учасників буде не половина шкіл, а щонайменше дві третини.

 

" " " "