Перша ліга бразильського джиу-джитсу крокує містами України

1384

Спершу – Хмельницький, потім – Івано-Франківськ, а тепер – Кропивницький. Перша ліга бразильського джиу-джитсу крокує містами України. Стартували змагання з нашого міста. Потім джитсерів зі всієї країни приймали сусіди, а третій етап пройшов у Кропивницькому. Останній перед літом чемпіонат зібрав понад чотири сотні спортсменів. Серед учасників були і хмельничани.

Втомлені, щасливі і не з пустими руками. Хмельницькі джитсери повернулися з Кропивницького. Саме там пройшов третій етап ліги бразильського джиу-джитсу. Зібрав всеукраїнський турнір понад чотири сотні спортсменів, серед яких чотири десятки – хмельничани.

За три етапи ліги хмельничани вже здобули понад десяток кубків. Переможний старт почався з нашого міста, бо ж саме у Хмельницькому народився турнір. Потім джитсерів зі всієї країни приймали сусіди, а третій етап пройшов у Кропивницькому.

Арсен Пастушок – вже третій раз ставав чемпіоном ліги бразильського джиу-джитсу. У Хмельницькому джитсер виборов золото, потім підкорив Івано-Франківськ. Медаль найвищого ґатунку завоював і у Кропивницькому.

Наполегливо готувався і Тимофій Коленченко. По це свідчить результат всеукраїнського турніру. У Кропивницькому, по суті, як і в Івано-Франківську та Хмельницькому, джитсер переміг усіх своїх суперників.

Ельдар Луцюк з Кропивницького повернувся срібним призером. Через травму, розповідає, фінальний поєдинок довелося зупинити. Якби все було добре, каже, то однозначно став би чемпіоном.

Взяти міні-реванш Ельдар Луцюк зможе вже цими вихідними. У Хмельницькому пройде літній кубок міста.  Це буде останній турнір перед літом. З осені мандри містами України продовжить ліга бразильського джиу-джитсу. Четвертий етап пройде у Києві, а фінал повернеться до Хмельницького.

" " " "