Перше вересня не за горами, як можна записатись до лікаря і скільки необхідно чекати?

1071

Перше вересня не за горами, відтак для батьків розпочався тривалий процес профілактичних оглядів у дітей. Враховуючи усі карантинні обмеження, потрапити на прийом до вузькопрофільного спеціаліста і далі вкрай складно. Тому батьки обирають приватні медичні заклади, де отримати довідку можна за кілька хвилин. Як говорять в Хмельницькій обласній дитячій лікарні, в них поки що ажіотажу немає. Як можна записатись до лікаря і скільки необхідно чекати?

У Хмельницькій обласній дитячій лікарні розпочали проводити профілактичні огляди у дітей. У зв’язку з карантином, майже у всіх медичних закладах міста прийом вузьких спеціалістів був обмежений. На даний час поліклініка  лікарні  запрацювала у звичному режимі.

Аби пройти вузькопрофільних спеціалістів, необхідно мати направлення від свого педіатра або сімейного лікаря. Якщо ж ви досі не визначились та не підписали декларацію, педіатра можна обрати на місці. Також, додає Лілія Брухнова, дитину необхідно показати кардіологу. Адже останнім часом збільшилась кількість випадків,  коли через сердечну недостатність діти втрачали свідомість під час уроку.

Окрім того, фахівці радять проходити ще й психолога аби дитина змогла легко адаптуватись у новому середовищі

Нині медики працюють з дотриманням усіх вимог. Інтервал між прийомом пацієнтів –  пів години. Записатись до лікаря можна онлайн або за телефоном. Живої черги поки що немає, аби уникнути скупчення людей.

" " " "