ПЕРШІ У ЄВРОПІ

620

Перше місце у командному заліку та 17 медалей в одиночних боях. Нещодавно відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо, де брали участь наші земляки. У складі збірної України подоляни вибороли перше місце у командному заліку. Друге місце отримала збірна Молдови, третє – збірна Вірменії. До Затоки, що на Одещині, прибули близько 500 учасників з 14 країн Європи. Однак не всі заявлені команди змогли приїхати в Україну через пандемію.

Тренер зазначає, його учні виступили достойно. До прикладу, Євген Кириченко посів 2-е місце у розділі Лайт і 3-є місце у розділі Класік у категорії 82 кг. Антон Марчук посів 1 місце у розділі Лайт у категорії 74 кг. Хлопці кажуть, наполегливі тренування це шлях до перемоги.

Підтримували хлопців батьки, друзі й тренери. Антон каже, це додавало сил перед виступом.

Також на килимі змагались і найменші спортсмени. Михайло Степанюк і Богдан Дацюк здобули по два срібла та бронзи  у різних категоріях.

Спортсмени побоюються, що через ймовірний локдаун не зможуть повноцінно тренуватись. А такі перерви – найстрашніше для них, кажуть хлопці. Тому не зупиняються на досягнутому і вже готуються до наступних змагань, які відбудуться навесні.

" " " "