ПЕРШИЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ!

193

Дзвін символу першого вересня прозвучав у Волочиському ліцеї. З патріотичними піснями та віршами тут розпочали навчальний рік 2023-24. Цього року, вперше за парти ліцею сіли понад 90 першокласників.

Разом із першачками навчальний рік розпочали і їх батьки. За малечу дорослі надзвичайно хвилюються.

Цьогоріч у закладі освіти помітне оновлення. Завдяки підтримці благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» хол ліцею заграв новими фарбами.

Увага на святі і одиннадцятикласникам. Обіцяють, будуть навчатися попри всі труднощі, аби показати гідні результати на іспитах

Навчатись школярі будуть оффлайн, адже просто у декількох метрах від закладу є величезне укриття, у якому в окремих приміщеннях можуть розміститись всі учні та вчителі.

Українські діти продовжують показувати гарні результати навчання навіть попри важкі обставини. Тож школярам побажали наполегливості та жаги до навчання, аби українці і далі залишались однією із найрозумніших націй.

Окрім оновлень всередині заклад помітно змінюється і ззовні. Тривають активні роботи з утеплення фасаду, аби найближчі холоди були не такими відчутними для школярів.

Окрім цього, у святковий день, першокласники отримали подарункові сертифікати на організаційні потреби від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч». Тож школярі Волочищини успішно сіли за парти та вже готові досягати нових вершин на освітянській ниві.

" " " "