Перший пішов. У Вовковинецькій ОТГ відбулася перша сесія після місцевих виборів

1064

У новому статусі. У Вовковинецькій об’єднаній територіальній громаді відбулася перша сесія оновленого складу депутатів. Представлення голови відбулося  у місцевому будинку культури. Що вирішували на першому засіданні та  які плани намітили щодо розвитку ОТГ новообраний голова та депутати?

Розпочали із виконання національного гімну. Далі слово для виступу та відкриття сесії взяв голова місцевої територіально виборчої комісії.

За посаду голови громади разом із вже діючим боролося ще п’ять кандидатів. Голова ОТГ запевняє, виборчі перегони буди напруженими. Обіцяє виправдати  довіру людей.

На першій установчій сесії депутати обрали заступника голови та секретаря ради. Також сформували профільні  комісії. Обранці обіцяють спершу вирішити питання із водопостачанням.

Прийшов на перше установче засідання сесії і ексголова громади. Юрій Загоруйко переконаний, фундамент є, досвідченні люди також, далі – тільки розвиток.

Депутатка Хмельницької обласної ради Олена Лемещук, яка обиралася за цим округом обіцяє сприяти розвитку якраз сільським громадам.

До цьогорічних  місцевих виборів громада складалася із шести сіл. Зараз їх понад двадцять. Голова ОТГ сподівається на підтримку аграрного сектору.

" " " "