Перший травневий тиждень на Хмельниччині буде прохолодним

838

Перший тиждень травня на Хмельниччині буде помірно теплим, з дощами та легким, подекуди поривчастим вітром, тому синоптики не радять ховати теплі речі до шафи.

Дощова та прохолодна погода на Хмельниччині спостерігатиметься протягом усього першого травневого місяця. Нічна температура коливатиметься в межах +6-10°С, вдень очікується +14-17. Оскільки сонця буде мало і переважатиме мінлива хмарність, то навіть при +17 градусах істотного тепла не відчуватиметься.

Особливо дощитиме у другій половині, небо затягнеться хмарами, проте останній день тижня обіцяє бути сонячним і порадувати мешканців Хмельницької області ясним небом.

Погода в інших регіонах

На півночі України, синоптики Мета Погода прогнозують дощі, зокрема в Києві, Житомирі, Чернігові та Сумах, пройдуть перші весняні грози. Температура вночі становитиме від +8 до +10°С, вдень повітря прогріється, буде +15-17, місцями до +18 градусів.Показник середньої температури доби +11-14°C, вологість повітря 63-83%.

У Львові, Івано-Франківську, Чернівцях та інших західних областях вночі буде холодніше, +6-12°C, а подекуди стовпчик термометра опуститься до +2-3 і навіть до 1 градусу тепла. Вдень очікується від +9 до +15°С. Дощовою буде перша половина тижня, у другій дні будуть більш сонячними, але ночі залишаться холодними. Середня температура +11-13 °C, вологість 67-79%.

" " " "