Перший у Жванецькій громаді та вже традиційний молитовний сніданок в області

367

Молитва за українську незалежність та людей, які  за неї борються. Напередодні дня захисників та захисниць України у Жванецькій громаді відбувся перший молитовний сніданок.

Помолитися за українських захисників та захисниць приїхала голова Хмельницької обласної ради. Віолета Лабазюк закликала до єднання кожної конфесії, кожної політичної сили та кожного українця.

Молитовний сніданок зібрав під своїм крилом представників влади, місцевого бізнесу та священнослужителів. Вони кажуть, захід дійсно потрібен зважаючи на важкі часи як в економічному плані, так і в духовному. Віра у Бога має стати рушійною силою до успіху.

Наразі потрібно не тільки підтримувати військових матеріально, а й духовно, переконують учасники сніданку. Молитва може стати оберегом для переможного та головне здорового повернення додому наших військових.

Молитовний сніданок для нашої області став вже традиційним. Щоправда, востаннє його проводили ще у 2016 році. Цього року на рівні області за ініціативи голови Хмельницької обласної ради його відновили.

Присутні переконанні, що молитва буде не тільки почута а й надихне кожного на добрі справи.

" " " "