ПЕС «ПАТРОН» НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ

403

Він має свою особисту сторінку у соцмережах, ролики з його участю набирають  десятки тисяч переглядів, люди носять футболки з його зображенням, підприємці виготовляють м’які іграшки на його подобі. Пес «Патрон», став одним із символів незламності українського народу. А для багатьох це-всенародний герой.

До війни «Патрон» був звичайним собакою, хоча час від часу разом із хазяїном виїжджав на розмінування тих чи інших вибухонебезпечних предметів. Власник собаки піротехнік із Чернігівщини.  Зараз пес служить у місцевому підрозділі із розмінування територій.

За словами хмельницький саперів котрі вже неодноразово працювали та продовжують знешкоджувати наслідки окупації. Небезпечних предметів які зараз є в лісах, селах, містах та у родючій українській землі  котрі залишили росіяни дуже багато. Після нашої перемоги,  очищення території може зайняти десятки років.

Після зустрічі всенародного улюбленця із саперами. Собака зустрівся із дітьми. Які про нього знають все, хто він і  яку важливу  роботу виконує.

Три місяці тому, цей чотирьохлапий отримав відзнаку у Маріїнському палаці від президента України. Хмельниччина також привітала всенародного улюбленця черговою нагородою.

" " " "