Під прицілом камер: відтепер практичний іспит на права проводять із відео фіксацією.

1013

 Під прицілом камер: відтепер практичний іспит на права проводять із відео фіксацією. Це ноу-хау запрацювало від нового року – щойно хмельницький сервісний центр отримав необхідне обладнання. 16 відеокамер розподілили порівну між 4-ма територіальними центрами. І вже почали активно використовувати. Наразі на відео лише у Хмельницькому практичний іспит склали близько 100 водіїв. Зніматись не всі погоджуються – поки мають право на відмову. Утім, це – доки триває тестовий режим. 

 Пані Інна – одна із перших у групі здає практичний іспит на права під прицілом відеокамери. Каже, технічна новинка не відволікає.

 Здала чи ні дівчина, каже, іще не знає. Хоча, не приховує, сподівається на те, що її запис – ідеальний.

 Переглянути здачу іспиту дівчина, каже, буде не проти.

 Додає, абсолютно вітає таке нововведення. Наразі із таким позитивом до відео іспиту ставляться далеко не усі майбутні водії. І поки мають на це законне право. Відеофіксація – не обов’язкова. Принаймні на даний час.

 Такі плани оновленні практичних іспитів у територіальному сервісному центрі вважають абсолютно логічними. Кажуть, запис самої здачі унеможливлює прояви корупції, а, отже, підвищують якість водійських кадрів.

 До слова, відеофіксація у сервісних центрах – справа не така вже й нова. Понад два роки під прицілом камер абітурієнти здають і теоретичний іспит. До екзаменаційної сесії в режимі «rec» звикли давно і усі. Так само, сподіваються фахівці, буде і з теперішнім нововведенням.

 

" " " "