ПІДГОТОВКА ДО СЕСІЇ

479

Хмельницька обласна рада розпочала підготовку до шостої сесії. Постійні комісії провели засідання, обговоривши питання, які будуть винесені на розгляд депутатського корпусу. На порядку денному таких близько 50-ти. Як готувались депутати до чергового пленарного засідання?

Відповідно до розпорядження голови обласної ради Віолети Лабазюк 15 вересня відбудеться пленарне засідання шостої сесії. На порядку денному – майже п’ять десятків питань. Їх депутати розглядають під час засідань постійних комісій. Велику увагу приділили розвитку спорту у громадах. Так, за ініціативи голови обласної ради Віолети Лабазюк, на розгляд було винесено програму “Спортивний майданчик” на 2022-2026 роки.

Серед питань також внесення змін до обласного бюджету. Коригувати головний кошторис краю планують через зростання тарифів на енергоносії.

На розгляд депутатів також представлено і проєкти семи нових обласних програм. Серед яких – комплексна програма підтримки сім’ї, запобігання протидії домашньому насильству і не тільки.

Питання порядку денного шостої чергової сесії депутати опрацьовуватимуть впродовж двох днів. 13 вересня доповнені питання детальніше розглянуть члени президії обласної ради. І вже 15-го депутати зберуться на сесію.

" " " "