Підготовка до сесії Хмельницької обласної ради

390

Бюджетна та остання в році сесія Хмельницької обласної ради відбудеться в середу 22 грудня. Напередодні члени президії зібралися аби узгодити порядок денний. Загалом обранці мають розглянути 70 питань. Серед основних – голосування за бюджет краю на 2022-й рік. Також депутати мають підтримати низку  програм обласної ради на наступні роки.

Перед сесією в облраді засідала президія. Головним питанням зібрання має стати затвердження кошторису на 2022 рік. Більшість комісій під час попереднього розгляду ще не визначилися із підтримкою бюджету. Деякі направили свої пропозиції на обласну державну адміністрацію, деякі визначатимуться безпосередньо на сесії. Крім цього обранці мають затвердити чимало цільових програм. А ще заслухають голову Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія та очільницю обласної ради Віолету Лабазюк. Вони будуть звітувати за рік своєї роботи.

Традиційно на початку сесії депутатський корпус розгляне запити від обранців.

Ще одне із питань порядку денного – проголошення 2022-го роком Української Повстанської Армії. Як голосуватимуть депутати  за те чи інше питання та чи ухвалять бюджет області на 2022-й рік можна буде спостерігати на нашому телеканалі у прямому етері.

" " " "