Підготовка до сесії у міській раді.

1157

В міській раді планують розглянути питання про  перерозподіл міського бюджету та  використання коштів цільового фонду. Вже наступного тижня депутатів скликають на чергове пленарне засідання. Тож на позачерговому виконкомі присутні голосували за включення 10-ти  пунктів до порядку денного майбутньої сесії.

Три місяці пройшло з початку року  – саме час визначити, на що першочергово потрібно перерозподілити гроші з міської скарбниці. Члени виконкому голосуванням включили до порядку денного сесії фінансове питання, адже наявні лишки дозволяють спрямувати  гривні на ключові галузі.

Комунальні підприємство потребують значних коштів для модернізацію обладнання та  заміну обслуговуючих мереж. До прикладу,  КП «Спецкомунтранс» планує систему модернізованих заходів в рамках інвестпрограми.

Гроші у скарбниці передбачені і на впровадження проекту «Нової української школи». Хоча держава обіцяла цьому посприяти, та  в міській раді вирішили перестрахувати себе. Окрім цього,  мають проголосувати депутати і за інші важливі питання.

Пленарне засідання сесії міської ради заплановане на 11 квітня.

 

" " " "