ПІДПРИЄМЕЦЬ З МАРІУПОЛЯ У ЦЕНТРІ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО БЕЗКОШТОВНО НАДАЄ ЖИТЛО ДЛЯ ЛЮДЕЙ, КОТРІ ВИМУШЕНІ БУЛИ ЗАЛИШИТИ ВЛАСНИЙ ДІМ

241

22-і внутрішньо переміщених особи знайшли прихисток у хостелі у центрі Хмельницького. Його організував підприємець з Маріуполя. Подружжя Сапорових після активної фази бойових дій переїхало до Хмельницького. Тут у підприємців було два комерційних приміщення. В одному з них організували центр для волонтерів, ще одне переобладнали під безкоштовний хостел.

Затісно та головне затишно. Раніше у цьому приміщенні була кредитна установа. Зараз на трохи більше ста метрів квадратних безкоштовно проживає два десятка людей.

Нарікати на умови проживання тут не прийнято. Люди дякують за те, що мають дах над головою. Вікторія разом із донькою приїхали до Хмельницького з Оріхового, що в Запорізькій області. Залишили приватний будинок, а все нажите вмістилося у декілька сумок.

Поки люди адаптуються у нових реаліях – можуть залишатися у хостелі. Тут вони отримують засоби гігієни, побутову хімію є вай-фай, пральна машина, безкоштовне харчування.

Попри всі труднощі подружжя Сапорових планує і надалі допомагати людям, котрі цього потребують. І закликають усіх хмельничан брати з них приклад.

" " " "