ПІДПРИЄМНИЦТВО ОНЛАЙН

566

У Хмельницькому для підприємців влаштували одноденний семінар з інтернет-маркетингу. Серед запрошених – виробники місцевої продукції. Організаторами стала Хмельницька міська рада. Говорили про те, як вивести бізнес через інтернет на новий рівень.

Розвинути бізнес онлайн. З такою метою молоді та досвідчені хмельницькі підприємці завітали на одноденний форум з розвитку бізнесу. Тут присутні і ті, хто лише починає свій підприємницький шлях, та ті, хто уже має величезний досвід.

Серед запрошених тренерів інтенсиву – представники одного з українських банків та фахівці з інтернет-маркетингу. Один із них, Антон Воронюк, уже вдруге у Хмельницькому. За його словами, багато молодих підприємців уже вийшли на світовий рівень. Такі перспективи можливі і у хмельницьких бізнесменів.

Карантин неабияк вплинув на підприємців місцевого рівня. За час пандемії значна кількість послуг стала доступна в інтернеті. Однак і діджиталізація загалом спростила ряд раніше звичних речей.

Через карантинні обмеження навчання проводять і наживо. Це дозволило долучитись до форуму всім бажаючим. Учасники цікавились – як подавати послуги  через сайти та соціальні мережі, а також вивчали сучасні тренди, які будуть актуальними у наступному році.

" " " "