Підписання меморандуму

547

Ще один майданчик для співпраці. До нашої області завітали представники  Української асоціації бізнесу та торгівлі. Організація створена два роки тому, та вже активно розвиває представництва у країнах Європи. Асоціацію цікавить підтримка регіонального бізнесу. На Хмельниччині разом із місцевою владою гості підписали меморандум про співробітництво.

Власний офіс у Брюселі і Берліні, співпраця з багатьма країнами світу. Це все про Українську асоціацію бізнесу та торгівлі. Її представники завітали на Хмельниччину, аби обговорити деталі співпраці. Зустріч із представниками місцевої влади відбулась за круглим столом. Гості зазначили, їм цікавий наш регіон та підтримка тутешнього бізнесу. А можливості асоціації дозволяють стврорювати платформи для спілкування регіональних виробників.

Хмельниччина – різностороння у галузях економіки. Тож часто підприємці потребують інформації та підтримки у реалізації своїх проєктів. А асоціація просуває інтереси українських експортерів за кордоном, а тут втілює  світові практики у вітчизняне законодавство.

Як каже голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, така співраця дасть можливість розвиватись галузям економіки області. Бізнес після карантинних обмежень частково втратив ринки збуту та зменшив дохід. Більше як 15 тисяч місцевих підприємців очікують дієвих кроків від влади.

Результатом зустрічі делегацій та обласної влади стало підписання меморандуиу про свіпрацю. Тож тепер Хмельниччина має надійного партнера та перспективи розвитку.

" " " "