Підтримати вітчизняного виробника та не дати закритися промисловим гігантам. До Хмельниччини із робочим візитом навідався голова Верховної Ради Дмитро Разумков

456

Із робочим візитом Хмельниччину відвідав спікер парламенту Дмитро Разумков. Зранку голова Верховної Ради разом із депутатами та керівництвом краю відвідали Хмельницьку атомну електростанцію. Далі спікер побував у Хмельницькому військовому шпиталі, також мав зустріч із курсантами Національної Академії державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Наступним пунктом став промисловий гігант міста  – державне підприємство «Новатор».

Завод «Новатор»  входить до концерну «Укроборонпрому». Цей гігант працює як на цивільну промисловість так і обслуговує оборонні замовлення. В рамках робочої поїздки сюди завітав Дмитро Разумков. Оглянув виробництво, де чимало процесів є унікальними не тільки в Україні, а й в Європі.

Наразі на підприємстві працює більше тисячі спеціалістів. Як і на багатьох виробництвах Хмельниччини, люди тут трудяться родинами, трудовими династіями з не одним десятком років загального стажу.

Працює завод як у цивільному напрямку так і на замовлення оборони. Потужності підприємства дозволяють виробляти значно більше, проте не отримують достатньо  замовлень від держави. Притому, що чимало виробів мають унікальні характеристики.

Підтримати українського виробника, збільшити замовлення та покращити інвестиції  та не дати можливості закрити підприємства. Це все дозволять зміни до Закону України «Про індустріальні парки» які мають бути внесені вже наступного тижня у Верховній раді. Ініціатором таких змін виступає народний депутат України Сергій Лабазюк.

Такі зміни до законодавства дозволять, українським підприємствам перейти на зовсім новий рівень роботи, що в свою чергу сприятиме збільшенню замовлень та покращить фінансовий стан підприємств.

 

 

" " " "