ПІДТРИМКА ГРОМАД

25

Оновлений третій поверх Чемеровецького ліцею щодня тішить школярів. Допоки влітку діти відпочивали – навчальний заклад став ще більш комфортним.

Помітно змінилася й підлога у закладі – тепер тут встелена зручна та сучасна плитка. До слова, раніше на її місці були дерев’яні дошки, які вже давно вичерпали свій ресурс й потребували заміни.

З придбанням та встановленням керамічної плитки, ліцею допомогла компанія «Контінентал Фармерз груп». Відтак відалось задовольнити прохання батьків, дітей та адміністрації щодо естетичності та безпечності.

Ліцей – це один із прикладів роботи компанії над втіленням соціальних проєктів у громадах. А в рамках грантового конкурсу нове місце для цікавих ігор з’явилось у Купинському закладі дошкільної освіти. Водограївці із задоволенням розважаються на новому майданчику.

Гірка та гойдалки- це лише початок у створенні нового ігрового простору, де дошкільнята зможуть активно розвиватись, та просто отримувати гарні емоції. У подальшу плідну співпрацю на благо дітей вірить директорка закладу.

Встановлення пандусу, автобусних зупинок, ремонт огорожі, підтримка освітніх закладів та населення. І це ще не весь шматок роботи, який виконала компанія у Купинському старостаті.

" " " "