ПІДТРИМКА СПОРТУ

383

Здорові діти – квітуча нація. Нещодавно у Лісовогринівецькій громаді відбулась хороша подія. Одразу два села громади отримали спортивні зони. У Моломолинцях молодь тепер має зал для заняття спортом. А Лісовогринівецький ліцей – майданчик.

Біля місцевого будинку культури у Моломолинцях зібралась громада.згуртувала усіх радісна подія. Тут в одній із кімнат розмістились сучасні тренажери. Спортивну залу відкрили завдяки підтримці благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Староста додає, у маленькому селі вистачає молоді, яка дружить зі спортом. Раді тут будуть і дорослим, адже зала відкрита для усіх жителів Моломолинців та навколишніх сіл.

Хлопчаки уже спробували свої сили на спортивних снарядах. Дорослі чоловіки дещо обережніше підходили до штанги. Але усі визнають – така зала давно була потрібна громаді.

Не менш урочисто відкрили майданчик і у Лісових Гринівцях. Розмістився він у центрі села – поруч із приміщенням місцевого ліцею. Один із випускників каже, навіть трохи шкодує, що у його шкільні роки таких можливостей займатись спортом не було.

Директорка ліцей додає, майданчик допоможе частково вирішити проблему фізичного виховання. Адже заклад не має спортивної зали. А у співпраці із благодійним фондом Сергія Лабазюка «Ми поруч» вдалося реалізувати чимало проєктів для освітньої галузі.

Благодійний фонд нардепа не один рік займається розбудовою спортивної інфраструктури. І щоразу після відкриття чергового дитячого майданчика у громадах схвально сприймають такі ініціативи. І це спонукає молодь не покидати рідні села, а розбудовувати Україну, каже Сергій Лабазюк.

Благодійний фонд щоразу отримує звернення від жителів з проханням встановити новий ігровий чи спортивний майданчик. Тож втілення важливих для громад проєктів продовжується і надалі.

" " " "