ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНІВ

368

Перше у 2022-му та чергове загалом. У Хмельницькій обласній раді засідання консультативної ради з питань сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів. Делегати підсумували реалізоване у минулому році та напрацювали план дій на перше півріччя 2022-го року.

Перед початком засідання консультативної ради ветеранів делегати та керівництво Хмельницької обласної ради вшанували подвиг захисників Донецького аеропорту.

Керівниця депутатського корпусу каже каже, консультативна рада є додатковим містком між ветеранами усіх війн та владою.

Орган було створено за ініціативи голови Хмельницької обласної ради 5-го серпня 2021-го року. З того часу у трьох новостворених районах області відбулися круглі столи із членами громадських організацій та родинами загиблих. Учасники обговорювали проблеми ветеранів та делегували представників у раду.

Одне із досягнень минулого року – встановлення до Дня збройних сил України на території обласного центру комплектування «Дзвін пам’яті».

Під час зібрання представники ветеранських організацій порушили проблему функціонування Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни. Вони наголошують на незадовільні умови перебуванні і харчування. Є нарікання і на роботу головного лікаря. Як наслідок ще одне питання – надання якісніших медичних послуг ветеранам та соціальна підтримка.

Розвиток патріотичного духу серед молоді – наступне завдання, яке поставили собі члени консультативної ради.

" " " "