Писанкове містечко з’явилося у Хмельницькому

936

«Великодній дивосвіт» у Хмельницькому.  Поблизу кінотеатру ім.Т.Шевченка  відкрили писанкове містечко. Воно не надто велике – всього двадцять дві писанки. Одне яйце – світлодіодне, дев’ять  – розфарбували минулоріч, а ще дванадцять – створили спеціально для цього року.

Зокрема ось цю писанку присвячену фестивалю «Відлуння» разом із колегою розмальовувала пані Світлана. Це міжнародний фестиваль моно вистав, який цьогоріч проходитиме в Хмельницькому вже вдвадцяте.

По два яйця на розпис дісталося кожній із мистецьких шкіл Хмельницького, тож на кожен фестиваль було особливе бачення. Зробили це, аби популяризувати наше місто, як фестивальне, адже на цей рік заплановано понад два десятки фестів.

Крім дванадцяти писанок-літер та дев’яти минулорічних розписаних полімерних яєць на майданчику поблизу кінотеатру Тараса Шевченка розмістили ще майже сотню крашанок, щоправда значно менших і розписаних дитячими руками.

Зробити собі справжній пасхальний знімок у Хмельницькому можна буде до 22 квітня. Тоді писанки сховають до наступного року.

" " " "