Плата за газ: жителі Хмельниччини зможуть сплачувати влітку і взимку однакові суми

Компанія "Хмельницькгаз Збут" пропонує своїм споживачам сплачувати взимку і влітку однакові суми за газ

825

Компанія “Хмельницькгаз Збут” пропонує своїм клієнтам сплачувати однакові суми за газ щомісячно. Така оплата передбачена тарифним планом “Твій газ Рівномірний платіж”, який газопостачальники пропонують своїм клієнтам. Інформація про новий тарифний план з’явилась на сайті компанії.

Головний аргумент на користь такого тарифного плану – рівномірність платежів за газ. Тобто при такій оплаті можна уникнути сезонних стрибків у сумах платіжок та зайвих навантажень на сімейний бюджети у холодну пору року.

Щомісячну суму, яку треба буде сплачувати за газ, порахувати легко. Треба просто помножити річний обсяг споживання на величину річного тарифу на газ. Для Хмельницькгаз Збуту річний тариф дорівнює 7,99 гривні за кубометр. Одержану суму ділять на кількість місяців, що залишилась до завершення дії річного тарифу на газ, тобто до 30 квітня 2022 року.

Читайте також: Ціна на газ з 1 травня: які річні тарифи пропонують постачальники

Приєднатись до тарифного плану “Твій газ Рівномірний платіж” можна з 1 травня по 31 серпня поточного року.

“Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104 або відділеннях постачальника, або  зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет 104.ua, сайт «Твій Газзбут», контакт-центр”, – йдеться у повідомленні на сайті компанії.

" " " "