Поблизу Старокостянтинова зіткнулися мікроавтобус із вантажівкою. Постраждалий помер у реанімації (ОНОВЛЕНО)

545

Учора, 15 листопада, опівдні неподалік села Попівці на автодорозі Р-05 Городище-Старокостянтинів  трапилася ДТП за участі двох автівок – мікроавтобуса та вантажівки з фурою. 59-річний водій “Форда” від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні.

Фото: starkon.city

За інформацією рятувальників, водій 1962 р.н., житель села Цвітоха Шепетівського району, керуючи власним автомобілем «Ford Transit», рухався у напрямку Старокостянтинова. Не врахувавши дорожньої обстановки та безпечної швидкості руху, водій виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся лоб в лоб із вантажним автомобілем «IVECO STRALIS». За кермом вантажівки перебував житель с. Адамівка Кам’янець-Подільського району 1982 р.н. Обидва автомобілі розбиті вщент.

«Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ford Transit» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, є підозра на перелом ключиці», – інформує starkon.city.

Чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні. Він у важкому стані.

Станом на 12:00, поліція Хмельницької області повідомила, що водій мікроавтобуса “Форд Транзит” від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

" " " "