Побудуй кар’єру в Україні

912

«Побудуй кар’єру в Україні». Регіональний форум під таким гаслом відбувся у Хмельницькому політехнічному коледжі. Його мета – залучити випускників до співпраці з українськими роботодавцями. Окрім того в закладі відкрили автоцентр інновацій «Політехнік».

Аби змотивувати випускників навчальних закладів працювати саме в Україні у політехнічному коледжі провели регіональний форум.  Так, як частина студентів після навчання виїжджає за кордон, потрібно заохочувати їх до роботи в нашій країні, кажуть учасники. У навчальному закладі наголошують: якщо роботодавці зацікавлені у якісній підготовці студентів мають долучатись до створення сучасної бази практики.

До заходу були залучені представники різних сфер. Це симбіоз підприємців, навчальних закладів і посадовців, які доклали кошти і зусилля для створення такого проєкту. Також були присутні представники Тернопільського фахового коледжу, керівник і працівники Національного університету «Львівська Політехніка» та найбільші роботодавці Хмельниччини.

Окрім того, відбулось відкриття автоцентру інновацій «Політехнік», в якому студенти зможуть практикуватись на сучасному технічному обладнанні. Директор компанії Манн Хумель Олег Будяєв наголошує, студенту потрібно йти на роботу з сучасним багажем знань. Адже нові технології вже нерозривно пов’язані з виробництвом продукції.

Такий автоцентр відкриває великі перспективи у практичному навчанні студентів. Вони зможуть проводити діагностику автомобілів на сучасному, новітньому рівні.

Тепер викладачі можуть проводити комбіновані заняття.  Тобто студенти мають змогу вивчати теорію в навчальному класі, який розташований поруч, і бачити трансляцію з місця роботи на екрані. Камера буде детально показувати усі дії, які виконуватиме викладач.

А вже наступного тижня студенти будуть захищати свої дипломні роботи. Тож у них є час аби при підготовці використати нові можливості, які надав навчальний заклад.

" " " "