«Почніть говорити «НІ»».

1877

«Почніть говорити «НІ»». Саме так називається перша друкована книга Людмили КАлабухи. Також паралельно авторка веде власний блог в Інтернеті і має електронні книги більш вузького профілю. Ідея книги виникла з власного досвіду. Зі своєю книгою письменниця проїде всю Україну.

21 вересня у Хмельницькому відбулася презентація книги «Почніть говорити «НІ»». Авторка  – Людмила Калабуха – розповідала про історію написання та провела декілька  майстер-класів по ввічливих відмововах рідним та друзям. Вона переконана, саме таке вміння життєво необхідне для кожного з нас.

Діти – найбільші наші маніпулятори. Кожен з батьків намагається всіляко вгодити власному чаду.  Навіть тоді, коли це шкодить малечі. Саме діти найкраще вивчають звички дорослих і знають, як вплинути на наш вибір.  Цій темі у книзі присвячена цілий розділ.

Та авторка не одразу зрозуміла цінність відмови. Все розпочалося з заміжжя. Саме тоді чоловік Людмили почав вказувати на недоліки м’якого та зручного для усіх характеру.   Розповідає, що саме вміння говорити «ні» може зробити людину щасливою.

 

" " " "