Подарунки для дітей – в обласному центрі розпочалась благодійна акція.

723

 У Хмельницькому стартувала акція до новорічних свят. Кожен може придбати подарунок для дитини. Як кажуть волонтери, усе зібране передадуть сиротам, малозабезпеченим сім’ям та тим, чиї батьки загинули на сході країни. Стартує збір подарунків 9 грудня, та демонструвати готовність допомогти хмельничани почали раніше. 

 Під святковою ялинкою розмістилися різнокольорові коробки. Усі вони адресовані дітям із малозабезпечених родин та сиротам. З 9 грудня в обласній юнацькій бібліотеці розпочали збір подарунків для малечі.

 Як кажуть волонтери, ідею запозичили у німців. Для того, щоб ощасливити дитину, кожен може взяти коробку з-під взуття та покласти туди подарунок.

 На коробці можна зробити наліпку. Віковий діапазон – від нуля до 15 років. Кожен подарунок у бібліотеці фіксують, тому згодом можна буде навіть дізнатись, кому він дістався. Паралельно волонтери шукають і дітей, яким не вистачає турботи .

Триватиме збір подарунків для дітей до 24 грудня. Після цього волонтери розподілять їх між тими родинами, які не мають змоги зробити своїй малечі свято.

 

 

 

" " " "