«Поділля» – «Агробізнес»: чия перемога?

1288

До Хмельницького повернувся чемпіонат України з футболу у другій лізі. На центральному стадіоні міста хмельницьке «Поділля» приймало сусідів, волочиський «Агробізнес». У першій половині матчу розмочити рахунок командам не вдалося, а ось у другій м’яч з сітки воріт виймали аж чотири рази, при цьому – один і той же голкіпер.

На центральному стадіоні міста хмельницьке «Поділля» приймає сусідів, волочиський «Агробізнес». Гра обіцяє бути напруженою і не лише тому, що це перше обласне дербі у цьому році, а й тому, що на футбольному полі зустрілися лідери та аутсайдери чемпіонату України у другій лізі.

Фактично, у першій половині матчу розмочити рахунок командам не вдалося, а ось у другій м’яч з сітки воріт виймали аж чотири рази, при цьому – один і той же голкіпер.

Натомість сил вистачило «Агробізнесу». Вже з перших секунд другого тайму волочисьці взяли гру під свій контроль та почали господарювати на чужому полі.

Для «Агробізнесу» це – 18 перемога у сезоні, яка, до слова, слугує перепусткою до першої ліги, а ось для «Поділля» – 12 поразка, яка так і залишає команду на передостанньому місці у турнірній таблиці. Опісля гри, президент «Поділля» Євген  Бейдерман написав пост до своїх вболівальників у фейсбуці. Він вибачився перед фанами за такий результат, мовляв і сам сподівався на кращий, втім як вже сталося. Тепер, запевнив президент, проведуть роботу над помилками та будуть рухатися вперед. Тетяна Кукуріка, Богдан Любиченко, Сергій Рибчинський. Головні новини Хмельниччини.

" " " "