Поділля готується до Кубку України

1032

Щоденні тренування та напрацювання нових комбінацій. Хмельницьке «Поділля» готується до Кубку України. Перший матч місцева команда проведе у суботу, 29 серпня. Вдома наші футболісти прийматимуть «Прикарпаття». Суперник – на щабель вище подолян, бо ж грає у першій лізі. Як налаштоване на поєдинок «Поділля», чи влилися у колектив новачки та чи знайшла команда ще одного воротаря?

Тренування щоденні, а завдання прості і зрозумілі – вигравати кожну гру та у підсумку сезону підвищитися у класі. Хмельницьке «Поділля» готується до футбольного старту. Кілька товариських матчів команда вже провела, а на носі – Кубок України.

За підсумками товариських матчів, каже тренер, команда виглядає досить добре, тож у Кубку повинна себе показати.Перший матч «Поділля» проведе у суботу, 29 серпня. Вдома наші футболісти прийматимуть «Прикарпаття».

«Прикарпаття» і справді хороша команда. Суперник – на щабель вище подолян, бо ж грає у першій лізі, втім, каже Віталій Костишин, це не привід боятися, а лише стимул грати краще.

А ось щодо командної зіграності, каже наставник, то ще треба попрацювати. У «Поділлі» – багато нових гравців, які поки що тільки вливаються у склад.

З новачків у команді – не лише польові гравці. Нещодавно «Поділля» підсилилося новим воротарем. Він також входить у тренувальну колію.

І налаштовані тільки на перемогу. Здобути першу матимуть можливість вже у суботу. 29-го серпня на своєму стадіоні «Поділля» прийматиме «Прикарпаття». Гра розпочнеться о 17-ій годині. Наживо її покаже телеканал TV7+.

" " " "