«Поділля» – «Нива»: хто переміг?

714

Пенальті, гра у меншості та три голи на двох. У Хмельницькому «Поділля» приймало тернопільську «Ниву». Традиційно, матч відбувся на головній спортивній арені міста та, попри дощову погоду, зібрав чимало вболівальників.

Пенальті, гра у меншості, багато голів та ще більше боротьби. Нервовим та напруженим видався 23 тур чемпіонату України серед команд другої ліги. У Хмельницькому місцеве «Поділля» приймало тернопільську «Ниву». Традиційно, матч відбувся на головній спортивній арені міста та, попри дощову погоду, зібрав чимало вболівальників. Та ось потішити своїх фанів хмельницькій команді не вдалося.

Вже на 21-й хвилині тернополяни розмочили рахунок, а згодом ще двічі розписалися у воротах хмельницького голкіпера. «Поділля» на своєму полі та при своїх вболівальниках не зуміло забити жодного м’яча.

А от наставник Поділля був настільки засмучений підсумковим результатом, що проігнорував післяматчеву прес-конференцію. Нагадаємо, після гри із Буковиною Віталій Костишин заявляв, що йде у відставку. Але керівництво Поділля вмовило тренера допрацювати цей сезон. Наступний матч хмельничани проведуть на виїзді. Вже цими вихідними, а саме у неділю, 5-го травня, їх прийматиме Київщина. Суперником подолян буде «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки. Ця команда у турнірній таблиці на щабель вище ніж «Поділля».

 

" " " "