«Поділля» проти «Полісся»: хто переможець?

587

Непідробні емоції, справжня боротьба та швидкий гол. Хмельницьке «Поділля» приймало житомирське «Полісся». Футбольний матч відбувся у рамках Кубку України. Хмельничани вперше за останніх кілька років виграли поєдинок та пройшли до наступного раунду.

На головній спортивній арені міста знову людно. Посеред тижня тут – не концерт, а футбол. На рідному полі хмельницьке «Поділля» приймало житомирське «Полісся».

Футбольний матч відбувся у рамках Кубку України. Саме ця гра й визначала, хто буде у наступному раунді – «Поділля» чи «Полісся». Долю перепустки розіграли ще у першому таймі. Єдиний гол, який забили хмельничани, означав: вперше за останніх кілька років місцева команда виграла поєдинок та пройшла далі.

Нервувала й хмельницька команда, втім, гравці виклалися на повну та показали, хто у домі господар. У першому таймі «Поділля» відзначилося швидким голом.

А ось сам матч, каже наставник команди, не сподобався, принаймні другий тайм. У першому подоляни грали у свій футбол, у другому ж перевагу мав суперник.

Зіграти на повну два тайми хмельничани зможуть уже в суботу, 24-го серпня. На  День Незалежності місцева команда вдома прийматиме київського суперника. Це вже буде матч чемпіонату України у другій лізі.

 

" " " "