Поділля проти Ужгорода: чия перемога?

695

Справжня боротьба, повна віддача та вилучення. У Хмельницькому пройшов шостий тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. На головній спортивній арені міста Поділля приймало суперника з Ужгорода. Гра видалася нервовою та напруженою, а результат перервав нічийну серію подолян та виграшну закарпатців.

Нерви, емоції та багато помилок. Минулі вихідні у Хмельницькому знову були футбольними. У містіпройшов шостий тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. На головній спортивній арені міста Поділля приймало суперника з Ужгорода.

До цього поєдинку закарпатці п’ять разів поспіль долали своїх суперників. У Поділля була затяжна нічийна серія. Тож перемога у шостому турі була вкрай важливою для обох команд. Подоляни, аби переграти Ужгород, навіть змінили тактику.

Правильно означає перемога. Закарпатських суперників подоляни переграли з рахунком 2:1. Перемога далася не просто. Особливо напруженим видався другий тайм. Там були нерви, емоції та вилучення.

Виїзна гра для закарпатців перервала виграшну серію, а для Поділля – нічийну. Чи стане домашня перемога стартом виграшної серії для подолян – буде відомо на прийдешні вихідні. 17-го жовтня у наших хлопців – виїзний матч. Їх чекає вінницька Нива.

" " " "