«Поділля» проти «Ужгорода»: нарешті перемога

806

Запекла боротьба, багато атак та перемога «у суху». У Хмельницькому «Поділля» приймало «Ужгород». Суперник – команда, яка до матчу була на щабель вище від господарів спортивного поля.

Запекла боротьба, багато атак та багато емоцій. У Хмельницькому «Поділля» приймало «Ужгород». Суперник – команда, яка до матчу була на щабель вище від господарів спортивного поля. Тому й гра була принциповою та визначала подальше місце команд у другій лізі.

За словами тренера суперників, «Поділля» грою не здивувало, втім результат говорить сам за себе. Після фінального свистка на електронному табло рахунок 3:0 на користь господарів.

До цього матчу у подолян було невелике піке – кілька поразок та нічия. Домашня гра переламала чорну смугу. «Поділля» здолало «Ужгород» «у суху». Не обійшлося у цьому і без вболівальників. Перед поєдинком вони влаштували фан-зустріч з командою.

Чи так це – вже покажуть наступні поєдинки. 18-го жовтня хмельничани зіграють на виїзді проти «Оболоні-Бровар-2». Домашній матч проведуть 23-го жовтня. На власному полі «Поділля» прийматиме тернопільську «Ниву».

 

" " " "