«Подільська правова ліга» святкує  своє 10-річчя

918

10 років безкоштовної допомоги, десять тисяч консультацій та 300 позитивних рішень суду. Громадська організація «Подільська правова ліга» святкує свою річницю. Її заснування було обумовлено прагненням збільшити правову свідомість населення та допомагати людям, які дійсно в скрутних ситуаціях.

Законність, справедливість і ефективна допомога.  Вже десять років на теренах області працює  громадська організація «Подільська правова ліга». Її заснували, аби здійснювати правозахисну діяльність та підтримувати громадські ініціативи. За ці роки юристи надали близько десяти тисяч консультацій. Послугамискористалися в основному пенсіонери, малозабезпечені, жертви насилля у сім’ї, учасники АТО та одинокі матері.

Нині команда громадської організації хоче розширювати свою діяльність. У планах збільшити кількість проєктів, націлених на допомогу молодіжним організаціям.

Попіклувалися і про оперативність кваліфікованої допомоги. Відтак, для людей розробили програму співпраці. Нині будь хто навіть у  найвіддаленішій точці нашої області може скористатися послугами безкоштовного юриста.  Це дає можливість збільшити юридичну свідомість громадян.

" " " "