Подільська сотка

594

Подільська сотка. Цієї суботи відбудеться тренувальний велозаїзд перед  марафоном. Організатором стала громадська організація “Критична Маса”. Мета марафону: кожен може подолати 100 кілометрів.

З 2015-го року громадська організація “Критична Маса” проводить такі веломарафони. Однак через карантин минулого року заїздів не було. Один із них, або, ж як каже голова організації, прикатка, відбудеться 14 серпня. Реєстрація проходить на сторінці організації у фейсбуці та на їхньому сайті. Вирушать велосипедисти з парку імені Чекмана. На збір учасників відведуть півгодини, а почнуть о 9й ранку.

Фініш марафону буде у Чорному Острові. Звідти нададуть переправу до обласного центру. Причина – залізничний переїзд перед Хмельницьким, який не дозволяє зробити безпечний фініш.

Як зазначає Віталій Поліщук, основна мета це те, що і аматор, і професіонал може проїхати сотню кілометрів при мінімальній підготовці за 7 годин.

Наразі немає спонсорів для призів. При реєстрації учасники марафону роблять внесок у розмірі 450 грн. Усі зібрані кошти підуть на організацію.

 

" " " "