Подорожі під час карантину. Куди мандрують хмельничани

838

Карантин – не перешкода. Хмельничани активно подорожують навіть під час діючих обмежень. Особливо цікаві для жителів краю закордонні напрямки. Адже за акційними цінами подекуди це дешевше, ніж мандри рідною країною. Куди їздять туристи та які місця найбільше користуються попитом?

Мінімум соціальних контактів, книга та домашній затишок. Такі реалії в умовах карантину. Проте не для всіх. Подорожувати можна і під час обмежень. Андрій Бондаренко – чиновник та активний мандрівник. Його поїздки не зупинила світова пандемія. Чоловік уже відвідав 62 країни.

До формування маршрутів Андрій Бондаренко ставиться досить прискіпливо. Черговим етапом відкриттів  для мандрівника має стати Танзанія.

Для тих, хто не такий ризиковий, проте хоче на відпочинок – відкриті двері  туристичних агенцій. Зараз вони теж переформатовують бізнес до нових реалій. Оператори ідуть на поступки у разі захворювання туриста та можуть перенести мандри на інший час. Страховку на випадок не вильоту в разі COVID можна придбати додатково або ж її автоматично сумують до вартості поїздки. Головне, щоб про симптоматику одразу повідомляли свого агента  самі подорожуючі.

А ще представники туристичної галузі нагадують, у час карантину ситуація змінюється дуже динамічно. Тож про усі деталі страхового пакету та умови в’їзду у країну варто дізнаватись заздалегідь.

Найбільш популярний напрям зараз – це Єгитет. Серед екзотичних, які пропонують агенції – Занзібар, Домінікана та Мексика. Серед  ризикованих поїздок – це тури до Еміратів, адже у разі хвороби там досить дороге лікування. Для поїздки потрібно пройти тест по прибуттю та надати результати тестування перед вильотом з України. А от планувати новорічний закордонний  відпочинок подоляни  поки не беруться. З зв’язку з нестабільною ситуацією через поширення коронавірусу, у турагентстві радять це робити у грудні.

" " " "