Погода на Хмельниччині: кілька днів весни і знову – зимове дежавю

Будні на Хмельниччині порадують теплом, а на вихідні знову чекаємо холодів

2033

Весна на Хмельниччині не квапиться перемагати остаточно і невідворотно. Синоптики знову обіцяють нам нестійкий характер погоди із температурними злетами й проваллями.

Від сьогодні і аж до п’ятниці березень радуватиме нас приємним весняним сонечком і доволі теплими днями. Температура, денна і нічна, поступово зростатиме, досягши свого максимуму у четвер, 19 березня.

Так, якщо сьогодні вдень повітря прогріється лише до +8 градусів, то вже в середу максимальна добова температура становитиме + 10 градусів. А у четвер, то й взагалі ртутний стовпчик стрибне до +15.

Однак п’ятниця, хоча ще й не буде холодною, але вже покаже тенденцію до зниження температури. А в неділю знову доведеться перепросити зимовий одяг, бо при +2 градусах у легкому весняному пальтечку не побігаєш. А якщо й побігаєш, то дуже швидко.

Не обіцяють синоптики стійкого весняного тепла й у більш віддаленій перспективі – із початком наступного тижня. Очевидно квітень нам доведеться зустрічати добряче вдягнутими.

До речі, у четвер, 19 березня, нам треба буде пережити ще одну прикрість – магнітну бурю. І хоча вона буде невисокого класу, G1, все ж пігулки тримати під рукою не звадить.

" " " "