Пограбування жителя Черкащини у Хмельницькому: поліція спрацювала швидко

Зловмисникам карантин не став на заваді

1645

У Хмельницькому поліцейські за гарячими слідами розкрили  злочин, що був скоєний на одній з вулиць обласного центру. Кримінальна пригода сталася ввечері  17 квітня, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

50-річний гість із Умані, не підозрюючи лихого, йшов повз будинки на вулиці Шевченка. Хмельницький за рейтингом безпеки посів перше місце в Україні, тож, за логікою речей, боятись перехожим нічого. Та очевидно у зловмисників свої рейтинги і про той список вони нічого не знають.

Двоє чоловіків перестріли уманчанина біля одного з будинків на Шевченка. Чоловіка несподівано щосили вдарили в обличчя, позбавивши його здатності оборонятись. По тому грабіжники відібрали у перехожого мобільний телефон і гаманець та накивали п’ятами.

Побитому чоловікові допомогли інші перехожі. Вони викликали поліцію. Орієнтування на нападників відразу отримали всі патрульні міста. Таким чином, вже за 10 хвилин грабіжники були затримані на перехресті Проскурівської і Старокостянтинівського шосе.

Читайте також: Кому коронавірус не страшний: у Хмельницькому затримали грабіжника, що нишпорив по кишенях

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце, вилучила в нападників мобільний телефон та гроші, які вони вийняли з гаманця своєї жертви. Випотрошений гаманець чоловіка, в якому ще залишалися документи, нападники, тікаючи,  пожбурили на землю поблизу місця злочину.

Обох чоловіків затримали. Їм світить стаття, за якою вони можуть “сісти” на строк до 6 років.

" " " "