Поліцейський-пожежник: на Хмельниччині дільничний самотужки врятував оселю літнього подружжя

На Хмельниччині полісмен самотужки врятував від знищення вогнем будинок двох літніх людей

694

У селі Пилипківці, що в Новоушицькому районі, дільничний офіцер поліції допоміг літньому подружжю врятувати оселю. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними у хаті пенсіонерів зайнялося горище. Спочатку дід та бабця намагалися впоратися з ситуацією власними силами, однак їм цього не вдалося.

На щастя 76-річний господар вчасно визнав, що без сторонньої допомоги не обійтися. Тоді він побіг до дільничного офіцера – капітана поліції Сергія Глущенка, котрий живе неподалік.

Був кінець робочого дня, тож офіцер вже перебував у себе вдома та займався хатніми справами. Пенсіонер прибіг до хати дільничного приблизно о пів на десяту вечора. Правоохоронець одразу ж кинув усі свої справи та вже за декілька хвилин прибіг на місце події.

Виявилося, що в хаті пенсіонерів пічне опалення. В якийсь момент балка на горищі біля комина зайнялася. Як зазначалося, дід та бабця спробували загасити вогонь самі, однак їхні спроби не привели до бажаного результату.

Читайте також: На Хмельниччині загинув хворий на коронавірус пенсіонер, вистрибнувши з вікна райлікарні

Переконавшись, що чоловік з дружиною перебувають у безпеці, полісмен увійшов у будинок та почав гасити полум’я. В результаті вже за декілька хвилин вогняна стихія була повністю приборкана. Завдяки оперативним діям та професіоналізму з боку Сергія Глущенка, оселю пенсіонерів врятували ще до того, як вона зазнала суттєвих термічних пошкоджень. Вогонь лише трішки обвуглив декілька балок перекриття.

" " " "