Поліція Хмельниччини розкрила жорстоке вбивство 46-річного хмельничанина

Чоловіка забили до смерті, підпалили та викинули понівечене тіло на узбіччя, аби приховати злочин

3487

На Хмельниччині правоохоронцям вдалося встановити особу жорстоко вбитого 46-річного Хмельничанина та впіймати його вбивць. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інформація про знайдене понівечене тіло невідомого громадянина з’явилася ще декілька тижнів тому. Тоді прес-служба Нацполіції Хмельниччини звернулася до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, понівечене тіло якого знайшли на узбіччі дороги. Його обличчя було настільки спотворене вогнем, що для його упізнання криміналісти були змушені відтворити фоторобот загиблого.

Так, протягом останніх тижнів за допомогою інформації про те, де було знайдено тіло, а також громадськості та діяльності ЗМІ, особу жорстоко вбитого громадянина вдалося встановити. Ним виявився 46-річний мешканець обласного центру.

В ході слідства правоохоронці  вияснили, що за день до своєї смерті потерпілий вирішив навідатися до своїх знайомих у гараж, що знаходиться неподалік від дому загиблого. Там компанія чоловіків разом чаркувала. В якийсь момент між жертвою та 56-річним громадянином зав’язався конфлікт, який згодом переріс у бійку. До речі опонент потерпілого раніше вже відповідав перед законом за вчинення майнових злочинів, а також злочинів проти життя та здоров’я людини.  В ході бійки зловмисник сильно відлупцював потерпілого руками та ногами, після чого той втратив свідомість та впав у оглядову яму. Травми виявилися настільки серйозними, що він помер прямо на місці події.

Аби приховати злочин, вбивця та інші учасники чаркування вирішили спробувати спалити тіло потерпілого прямо в гаражі. Для цього вони дістали його з ями лебідкою, після чого облили органічним розчинником та бензином. Далі спотворене тіло загиблого вивезли з гаражного масиву у вантажному мікроавтобусі та викинули на узбіччя дороги.

За фактом вчиненого злочину в поліції відкрили кримінальне провадження. Основного фігуранта справи, який безпосередньо наніс смертельні травми потерпілому, вже впіймали та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: На Хмельниччині з річки витягли потопельника

Зараз слідчі працюють над тим, щоб розшукати та затримати інших фігурантів справи, які допомагали зловмиснику приховати злочин. Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

" " " "