Сергій Лабазюк розповів, чому обрав партію «За Майбутнє»

1194

Головним у виборі народного депутата стала якість цієї команди. В інтерв’ю одному із місцевих сайтів він зазначив, що в партії «За Майбутнє» зібралися народні обранці, які багато років чесно та сумлінно працювали на округах, заслужили довіру і повагу людей. За словами Сергія Лабазюка, вони зрозумілі та близькі йому по духу, за цінностями, якими керуються в житті. Насамперед, це – відповідальність, вміння тримати слово, бажання бути корисним людям, а також справжня любов до України й рідного краю.

Народний депутат наголосив також, що він відчув неабияку відповідальність, очоливши Хмельницьку обласну організацію партії, переконаний, зможе реалізувати ще більше соціальних проектів не лише на території 188-го округу, а на Хмельниччині загалом.

На запитання, чим відрізняється партія «За Майбутнє» від інших, каже, що тут зібралися однодумці, які мають успішний досвід управління. Саме такі люди, впевнений парламентар, мають пройти на заміну чинній владі, яка показала свою повну професійну непридатність.

 

" " " "