Положинському знайшли заміну: хмельничанин Сергій Строян став новим вокалістом гурту «Тартак»

2219

Сергій Строян – лідер хмельницького рок-гурту «Чумацький шлях» – став вокалістом гурту «Тартак». Після виходу її засновника Сашка Положинського зі складу  гурту, учасники познайомили шанувальників з новим вокалістом. Знайомство планувалося на київському концерті 29 березня, першому для нового учасника у складі колективу. Але з огляду на карантин, захід відбувся онлайн. Що відчув Сергій Строян, коли отримав пропозицію стати лідером відомого на всю Україну гурту, чого боїться і що планує ?

  Фронтменом “Тартака” став вокаліст гурту “Чумацький шлях” Сергій Строян. Співак був представлений шанувальникам під час онлайн-виступу колективу.

Сергій каже, пропозиція від гурту «Тартак» для нього була дуже несподівана. Та впевненості додало те, що взяти його до колективу була ідея самого Сашка Положинського і спільне рішення всього гурту.

Сергій зізнається, замінити Положинського у Тартаку – велика відповідальність. Найбільше боїться у новій роботі – не виправдати сподівань. Та все ж має надію, що із таким викликом долі впорається.

Сергій Строян також є лідером хмельницького гурту “Чумацький шлях”. Полишати його не збирається, планує поєднувати роботу в обох колективах. Окрім вже існуючих пісень гурту Тартак, хоче Сергій Строян писати для групи власні тексти та вносити нові звучання.

" " " "